Αρχική Uncategorized Μαθήματα ζωγραφικής και ιστορίας τέχνης στο COCO-MAT Κηφισιάς

Μαθήματα ζωγραφικής και ιστορίας τέχνης στο COCO-MAT Κηφισιάς

Το εργαστήρι έκφρασης και δημιουργίας www.ergastiri.net φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις της COCO-MAT στην Κηφισιά, δίνοντας τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να αναπτύξουν τις καλλιτεχνικές τους ικανότητες και να καλλιεργήσουν τις γνώσεις τους στην ιστορία της τέχνης. Σε ένα περιβάλλον σύγχρονο που όμως δεν έχει χάσει την επαφή του με την ελληνική κουλτούρα και παράδοση, σε άνετους εσωτερικούς χώρους, αλλά και υπαίθριους, δίπλα σε άλογα και λαχανόκηπους, οι μαθητές του εργαστηρίου έκφρασης και δημιουργίας θα διδαχθούν τεχνικές ζωγραφικής, χειροτεχνίας και κατασκευών με διάφορα υλικά και υφάσματα. Με απλά υλικά όπως το πανί, η κλωστή και η βελόνα τα τμήματα ενηλίκων θα φτιάξουν τα προσωπικά τους έργα τέχνης. Με μπογιές και χρώματα, οι μικροί μαθητές του εργαστηρίου θα φιλοτεχνήσουν τους δικούς τους χαρούμενους πίνακες.

Το εργαστήρι έκφρασης και δημιουργίας διευθύνει η Ολυμπία Μπασκλαβάνη, ζωγράφος – δραματοθεραπεύτρια και συγγραφέας βιβλίων τέχνης, με μεγάλη θητεία στην τηλεόραση ως σκηνογράφος και ενδυματολόγος.

Τα μαθήματα ξεκινούν την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου και θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή 17:30-19:30 για μεγαλύτερα παιδιά και εφήβους, κάθε Σάββατο 10:30-12:30 για παιδιά των μικρών τάξεων του δημοτικού και κάθε Σάββατο 13:00-15:00 για παιδιά των μεγάλων τάξεων του δημοτικού. Κάθε Τετάρτη πρωί, στις 10:30-12:30 θα λειτουργούν τα τμήματα κατασκευών για ενήλικες. Το κόστος συμμετοχής στα μαθήματα είναι 75 ευρώ το μήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 210 6891091, 212 1007913 και 6942911012 ή με e-mail στο olympia.basklavani@gmail.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.