Αρχική Uncategorized Μαθαίνουμε τα μυστικά της χρήσης του ποδηλάτου στο Cocomat Χανίων (6/7)

Μαθαίνουμε τα μυστικά της χρήσης του ποδηλάτου στο Cocomat Χανίων (6/7)

Παιδί και παιχνίδι πάνε μαζί. Στο κατάστημα Cocomat Χανίων αυτή την Παρασκευή, 6 Ιουλίου στις 6 το απόγευμα, τα παιδιά συντροφιά με το αγαπημένο τους δίτροχο θα πάρουν μέρος σε μια συνάντηση με θέμα το ποδήλατο, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πυθαρίου Χανίων. Τα παιδιά που θα παρευρεθούν στη συνάντηση θα μάθουν πώς να οδηγούν το ποδήλατό τους με ασφάλεια, θα γνωρίσουν τον ΚΟΚ που ισχύει για τα ποδήλατα αλλά και τι πρέπει να προσέχουν στο δρόμο. Πάνω από όλα όμως, θα διασκεδάσουν, θα παίξουν, θα τρέξουν και θα διασκεδάσουν. Και όταν λέμε όλοι, εννοούμε όλοι!
Θα χαρούμε να σας δούμε την Παρασκευή 6 Ιουλίου στις 18:00, στο χώρο του καταστήματος των Χανίων. Θα τους περιμένουν διασκεδαστικά παιχνίδια, ποδήλατα, ζωγραφική, μπαλόνια, κεράσματα, εκπλήξεις και δωράκια.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.