Αρχική Uncategorized "Μαθαίνω τα δικαιώματα του παιδιού" στην Πλατεία Αυδή (15/5)

"Μαθαίνω τα δικαιώματα του παιδιού" στην Πλατεία Αυδή (15/5)

Την Τρίτη 15 Μαΐου στις 4 το απόγευμα, το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού και οι εκδόσεις Μεταίχμιο οργανώνουν στην πλατεία Αυδή, απέναντι από την Πινακοθήκη του Δήμου Αθήνας, ένα εκπαιδευτικό εργαστήρι με κεντρικό του θέμα «Τα Δικαιώματα του Παιδιού» για τα προσφυγάκια της Samaria και όλα τα παιδιά της περιοχής. Παιδιά, ελάτε να μάθετε τα δικαιώματά σας μέσα από απλές και ενδιαφέρουσες ιστορίες σύμφωνα με τις αρχές της Διακήρυξης των Δικαιωμάτων του Παιδιού.

Ο εμψυχωτής Χρήστος Χριστόπουλος θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε το βαθύτερο νόημα κάθε αρχής.
Το εργαστήρι εντάσσεται στη νέα παιδική σειρά βιβλίων των Αλίξ Καμπρέρα και Ρόζα Μ. Κούρτο « Τα Δικαιώματα του Παιδιού». Σε κάθε βιβλίο της σειράς παρουσιάζεται μία από τις αρχές της Διακήρυξης των Δικαιωμάτων του Παιδιού. Μέσα από μία απλή και ενδιαφέρουσα ιστορία, ο αναγνώστης μπορεί να κατανοήσει το βαθύτερο νόημα της κάθε αρχής. Στο τέλος κάθε βιβλίου παρατίθεται το πλήρες κείμενο της Διακήρυξης των Δικαιωμάτων του Παιδιού.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.