Αρχική Νέα Μαθητές Vs Αστυνομικών = 1-1

Μαθητές Vs Αστυνομικών = 1-1

Ενταση επικράτησε πριν από λίγη ώρα στο Σύνταγμα, όπου ήταν συγκεντρωμένοι μαθητές διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση στην Παιδεία.

Αυτό που πυροδότησε την ένταση πάντως ήταν η ενέργεια ενός εκ των αστυνομικών των ΜΑΤ να κάνει περιορισμένη χρήση χημικών για να απομακρύνει τους μαθητές παρά την προτροπή του επικεφαλής της διμοιρίας να μην χρησιμοποιήσουν χημικά προς τα παιδιά.

Οι μαθητές αντέδρασαν αμέσως πετώντας στον αστυνομικό πέτρα στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν.

Στη συνέχεια οι ανήλικοι απομακρύνθηκαν προς την οδό Ερμού και οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα δόθηκαν και πάλι στην κυκλοφορία.

Νωρίτερα οι μαθητές που είχαν συγκεντρωθεί μπροστά από το Μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη πετούσαν νεράτζια και πέτρες στις αστυνομικές δυνάμεις που έχουν κάνει φραγμό.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.