Αρχική InfoSchool Λύκειο Μαθητικός διαγωνισμός με θέμα την επιχειρηματικότητα στη Φθιώτιδα

Μαθητικός διαγωνισμός με θέμα την επιχειρηματικότητα στη Φθιώτιδα

Στα πλαίσια της προσπάθειας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των μαθητών των Λυκείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Φθιώτιδας, με την έννοια και την αξία της Επιχειρηματικότητας, το Επιμελητήριο Φθιώτιδας αποφάσισε την διοργάνωση ενός μαθητικού διαγωνισμού με θέμα την Επιχειρηματικότητα.
Ο σχετικός διαγωνισμός θα μπορεί ενδεικτικά και όχι περιοριστικά να συμπεριλαμβάνει θέματα όπως: η δημιουργία πρωτότυπης επιχείρησης, ένας καινοτόμος τρόπος προβολής και προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών, «πράσινες» επιχειρηματικές πρωτοβουλίες, νέες τεχνολογίες και επιχειρηματικότητα.
Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές λυκείου που θα οργανωθούν σε ομάδες 2 έως 5 ατόμων. Το πρώτο βραβείο είναι το χρηματικό ποσό των 3.000 €, το δεύτερο βραβείο με έπαθλο ποσό 2000 € και το τρίτο ποσό 1000 €. Στα βραβεία ενδέχεται επικουρικά να δοθούν επιπλέον i-pads, e-reader από διάφορους χορηγούς εφόσον αυτό είναι δυνατό
H επιτροπή αξιολόγησης θα απαρτίζεται από: ένα εκπρόσωπο του Επιμελητηρίου, έναν
εκπρόσωπο της Περιφερειακής Εκπαίδευσης, ένα από τον Σύλλογο Οικονομολόγων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ένα του Οικονομικού Επιμελητηρίου και ενός καθηγητή του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας.
 
Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 22310 22112-21395


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.