Αρχική Νέα Μαθητικό Φεστιβάλ Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου (31/5-10/6)

Μαθητικό Φεστιβάλ Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου (31/5-10/6)

Ένα πλούσιο πολιτιστικό δίμηνο Μαΐου και Ιουνίου υποδέχονται οι κάτοικοι του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, με τη διεξαγωγή στο Δήμο δύο πολιτιστικών Φεστιβάλ. Πρόκειται για το Μαθητικό Φεστιβάλ 2012 και το Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων της Αττικής, δύο θεσμοί με πολύχρονη παρουσία στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης. Το μαθητικό Φεστιβάλ του Δήμου διοργανώνεται για 21η συνεχή χρονιά και μάλιστα φέτος ισχυροποιείται με τη συμμετοχή σχεδόν του συνόλου των σχολείων του Δήμου Πληροφορίες για το πλήρες πρόγραμμα στην επίσημη σελίδα του Δήμου, www.dimosmoschatou-tavrou.gr

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις συνεχίζονται. Τον Ιούνιο θα ξεκινήσει στον Ταύρο το 5ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων της Αττικής. Πρόκειται για ένα αξιόλογο Φεστιβάλ που έχει ήδη αγαπηθεί από τους πολίτες του Μοσχάτου και του Ταύρου, στο οποίο παρουσιάζονται τα έργα των ερασιτεχνικών Δημοτικών θεατρικών ομάδων, στο Δημοτικό θερινό κινηματογράφο “Σινέ-Νέα Μασκώτ”, με ελεύθερη είσοδο. Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου και το θεατρικό του εργαστήρι “Εν Δράσει” στο φετινό φεστιβάλ συμμετέχει με δύο θεατρικές παραγωγές. Θα παρουσιάσουν το θεατρικό έργο του Αλέξανδρου Ρίζου-Ραγκαβή “Του Κουτρούλη ο Γάμος” και η παιδική σκηνή του εργαστηρίου το έργο με τίτλο “ο Πολυροβιθάς”. Το Διαδημοτικό Φεστιβάλ θα φιλοξενηθεί στο Μοσχάτο, τον Σεπτέμβριο του 2012, στο Πολιτιστικό Κέντρο (Κωνσταντινουπόλεως, Σολωμού και Ομήρου).
Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε για τα φεστιβάλ : “Παρά την πολύπλευρη κρίση που αντιμετωπίζουμε, συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε τον πολιτισμό ως κοινωνικό αγαθό. Στηρίζουμε τον πολιτισμό και τη νέα γενιά, πιστεύουμε στις προσπάθειες των νέων για την καλλιτεχνική έκφραση μέσω της δημιουργίας, γι αυτό το λόγο και προσκαλούμε όλους τους πολίτες να επισκεφτούν τα δύο Φεστιβάλ του Δήμου μας, να χειροκροτήσουν τους συμμετέχοντες και να απολαύσουν δωρεάν ένα ποικίλο θέαμα που κάθε χρόνο γίνεται όλο και καλύτερο.”


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.