Αρχική Νέα Μαρί Κυριακού: "Με αγάπη" σχεδίασε κοσμήματα για τη «Φλόγα»

Μαρί Κυριακού: "Με αγάπη" σχεδίασε κοσμήματα για τη «Φλόγα»

Η Μαρί Κυριακού, παρουσιάστρια της εκπομπής «Με αγάπη» του ANT1, είναι πλέον γνωστό ότι είναι ιδιαιτέρως ευαισθητοποιημένη στα ζητήματα που αφορούν τα παιδιά. Μετά τη συγγραφή του παραμυθιού «Μάικ ο Φασολάκης, Θα σε Γαργαλήσω», η Μαρί Κυριακού δείχνει και πάλι έμπρακτως την αγάπη της για τα παιδιά, δημιουργώντας τη σειρά κοσμημάτων και γουριών για το 2011 «Με Αγάπη», τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα». Η Μαρί Κυριακού στο νέο της εγχείρημα συνεργάστηκε με τη σχεδιάστρια Ελίνα Αναγνωστοπούλου που υπογράφει τη συλλογή κοσμημάτων ELLE AMBER.
Ο Σύλλογος «Φλόγα» φιλοξενεί και στηρίζει με κάθε τρόπο τα παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες βοηθώντας τα να βγουν νικητές και να αντιμετωπίσουν με θάρρος και δύναμη το πρόβλημα της υγείας τους.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.