Αρχική Προτάσεις Αγοράς "Μαστέλο" το Βιολογικό Κατσικίσιο Τυρί της Χίου

"Μαστέλο" το Βιολογικό Κατσικίσιο Τυρί της Χίου

Μαστέλο Βιολογικό ΧίουΤο Βιολογικό Κατσικίσιο "Μαστέλο" φτιάχνεται από 100% παστεριωμένο πλήρες αίγειο βιολογικό γάλα. Τα ζώα που εκτρέφονται στις ορεινές περιοχές της Χίου δίνουν αγνό βιολογικό γάλα που πιστοποιείται από την ΒΙΟΕΛΛΑΣ.

Είναι μαλακό υπόλευκο τυρί με στρογγυλό σχήμα χωρίς επιδερμίδα, ευχάριστη γεύση, ελάχιστα αλμυρή και ασθενές άρωμα.

Προσφέρει διατροφικό πλούτο και πρωτεΐνες υψηλής αξίας. Το Βιολογικό Κατσικίσιο "Μαστέλο" είναι προϊόν βιολογικής γεωργίας με εξαιρετική γεύση, θρεπτικά προτερήματα και διατροφικές χρήσεις.

Έχει 18% λιπαρά, 42,7% υγρασία και 1,2% ποσοστό άλατος. Διατίθεται σε κεφαλάκια των 500 γρ. περίπου, συσκευασμένο σε κενό αέρα και διατηρείται στο ψυγείο για 2 μήνες.

Τα βιολογικά προϊόντα είναι η μεγαλύτερη ελπίδα μας σε σχέση με την διατροφή και την φιλική συμπεριφορά μας προς την φύση. Είναι προίόντα που σέβονται το περιβάλλον από όπου προέρχονται και ακόμη περισσότερο τον άνθρωπο που θα τα καταναλώσει, μιας και έχουν υψηλή διατροφική αξία και γεύση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.