Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Ματ αποτέλεσμα

Ματ αποτέλεσμα

Πόσες φορές δεν έχετε κοιταχτεί στον καθρέφτη ευχόμενη να εξαφανιστεί η αντιαισθητική γυαλάδα στο πρόσωπό σας. Η λιπαρότητα που συνοδεύει την επιδερμίδα που γυαλίζει δημιουργεί δυσάρεστη αίσθηση και παραπέμπει σε «κακή υγιεινή».
Πρόσφατες μελέτες έδειξαν ότι η ακτινοβολία UV αποτελεί βασικό παράγοντα δημιουργίας γυαλάδας στην επιδερμίδα. Η επιδερμίδα αντιδρά στην επίθεση των υπεριωδών ακτινών, ακόμα και των καθημερινών, με υπερπαραγωγή σμήγματος, η οποία μπορεί να αυξηθεί έως και 26%.
Η Vichy με τη Normaderm Pro-Mat επιτυγχάνει «τη ματ όψη που διαρκεί» με δράση απευθείας στην καρδιά των πόρων. Με την τεχνολογία Dry Finish και φίλτρα UVA-UVB, συνδυάζει το ματ αποτέλεσμα με την προστασία. Ρυθμίζει το σμήγμα στην καρδιά των πόρων και προστατεύει από τις καθημερινές υπεριώδεις ακτίνες που προκαλούν υπερέκκριση σμήγματος, για άμεσο και διαρκές ματ αποτέλεσμα στην επιδερμίδα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.