Αρχική InfoMommy Νέα Μεγάλη προσφορά της Odeon στους κατόχους κάρτας Ο.Α.Ε.Δ

Μεγάλη προσφορά της Odeon στους κατόχους κάρτας Ο.Α.Ε.Δ

Η Odeon λαμβάνοντας υπόψιν τα νέα κοινωνικά και οικονομικά δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί, προχωρά στη θέσπιση ειδικού εισιτηρίου για τους άνεργους με τιμή 6 ευρώ. Ισχύει για όλους τους κινηματογράφους Odeon, για όλες τις προβολές από Δευτέρα έως και Παρασκευή, ενώ οι 3D προβολές έχουν επίσης δραστικά μειωμένο εισιτήριο με τιμή 9 ευρώ. Για την αγορά του ειδικού αυτού εισιτηρίου είναι απαραίτητη η σχετική επίδειξη της κάρτας ανεργίας στα ταμεία των κινηματογράφων Odeon.
Η προσφορά ισχύει για αγορά και εξαργύρωση από τα ταμεία των κινηματογράφων Odeon και δεν συνδυάζεται με καμία άλλη προσφορά των κινηματογράφων Odeon.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 801 11 60000


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.