Αρχική Νέα Μεγαλώνοντας παιδιά τον 21ο αιώνα

Μεγαλώνοντας παιδιά τον 21ο αιώνα

Ένα δίωρο βιωματικό σεμινάριο με τίτλο "Μεγαλώνοντας παιδιά τον 21ο αιώνα" και στόχο να βοηθήσει τους γονείς να συμβάλλουν στην ανατροφή των παιδιών τους ώστε να έχουν περισότερες πιθανότητες επιβίωσης και εξέλιξης σε µια κοινωνία που διαρκώς αλλάζει, προσφέρει ο "Χώρος Προσωπικής Ανάπτυξης: Ανοιχτό Σχολείο".

Οι γονείς μαθαίνουν τι επιπτώσεις έχουν αυτές οι αλλαγές στην εξέλιξη των παιδιών και ποιες δεξιότητες χρειάζεται να αναπτύξουν τα παιδιά.

Στο εργαστήριο µπορούν να συµµετέχουν έως 20 άτοµα τη φορά και µπορεί να πραγµατοποιηθεί στο χώρο κάθε σχολείου ή στο χώρο του Ανοιχτού Σχολείου (Ευαγγέλου Τσιµίνη 9, Παιανία).

Το σεμινάριο είναι δωρεάν.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2106640433 και 6977785599


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.