Αρχική Νέα Μεξικανή κυοφορεί εννιάδυμα!

Μεξικανή κυοφορεί εννιάδυμα!

Αυτό κι αν είναι είδηση! Μεξικανή κυοφορεί ούτε ένα ούτε δύο ούτε τρία, αλλά ούτε και τέσσερα παιδιά. Πόσα; Εννιάδυμα παρακαλώ, όπως μετέδωσε την Πέμπτη το μεγαλύτερο τηλεοπτικό δίκτυο της χώρας Televisa.

Η Κάρλα Βανέσα Πέρεζ από την πολιτεία Κοαχουίλα, στα σύνορα με το Τέξας έχει εισαχθεί σε νοσοκομείο της πόλης Σαλτίλο, διευκρίνισε η ίδια πηγή, προκειμένου να γεννήσει στις 20 Μαϊου. Η ηλικία της γυναίκας δεν έχει γίνει γνωστή, αλλά όπως επισήμανε το τηλεοπτικό δίκτυο έχει υποβληθεί σε θεραπεία γονιμότητας.

Σε ερώτηση δημοσιογράφων αν έχει αποφασίσει για τα ονόματα των παιδιών, απάντησε «Είναι πολύ νωρίς να σκεφτώ τα ονόματα των μωρών. Ελπίζω καταρχάς να πάνε όλα καλά».

Το προηγούμενο ρεκόρ κατέχει μια γυναίκα από την Καλιφόρνια, η οποία το 2009 έφερε στο κόσμο οκτάδυμα, προκαλώντας την προσοχή των διεθνών μέσων ενημέρωσης.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.