Αρχική Νέα Μεταίχμιο: Και σε ψηφιακή μορφή τα σχολικά βοηθήματα του Γυμνασίου

Μεταίχμιο: Και σε ψηφιακή μορφή τα σχολικά βοηθήματα του Γυμνασίου

Τα σχολικά βοηθήματα των εκδόσεων Μεταίχμιο για το Γυμνάσιο θα τα βρείτε τώρα και σε ψηφιακή μορφή σε όλα τα βιβλιοπωλεία.
Οι εκδόσεις Μεταίχμιο, παρακολουθώντας τις εξελίξεις της ανάγνωσης τον 21ο αιώνα, προχώρησαν σε συνεργασία με την Planet Interactive, στην ψηφιοποίηση των εκπαιδευτικών βιβλίων του Γυμνασίου. Βασικό πλεονέκτημα των ψηφιακών βιβλίων είναι ο συνδυασμός του φυσικού τους lay out με τη διαδραστικότητα της νέας τεχνολογίας.
Έτσι, οι αναγνώστες έχουν τη δυνατότητα να ανοίγουν και να ξεφυλλίζουν το βιβλίο με τρόπο παρόμοιο του φυσικού, αλλά παράλληλα η ψηφιακή έκδοση ενσωματώνει δυναμικά interactive χαρακτηριστικά, όπως:
• πλήρης αναζήτηση κειμένου με λέξεις-κλειδιά,
• rich media στοιχεία (βίντεο, ήχος και flash animations μέσα στις σελίδες),
• hyperlinks στο εσωτερικό του κειμένου, αλλά και στο Internet,
• highlights και σημειώσεις κ.ά.

Με έναν κωδικό, που είναι μοναδικός και αυστηρά προσωπικός, μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τα βιβλιοπωλεία, και στη συνέχεια μπορείτε να κατεβάσετε την ψηφιακή έκδοση στον υπολογιστή σας. Αρκεί να μπείτε στη διεύθυνση www.e-na.com/activations/metaixmio.aspx και να ακολουθήσετε τις οδηγίες χρησιμοποιώντας τον κωδικό σας. ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ψηφιακή έκδοση μπορεί να εγκατασταθεί σε έναν και μόνο υπολογιστή.
Επιπλέον, οι ψηφιακές εκδόσεις αποτελούν μια ανάσα για το περιβάλλον, καθώς εξοικονομείται χαρτί.

Όλα τα ψηφιακά βιβλία του Γυμνασίου των εκδόσεων Μεταίχμιο είναι συμβατά με όλους τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές εγκαθίστανται σε έναν και μόνο υπολογιστή.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.