Αρχική InfoTeens Style Μεταμόρφωσε τα αγαπημένα σου all star!

Μεταμόρφωσε τα αγαπημένα σου all star!

Έχεις βαρεθεί τα αγαπημένα σου all star και ψάχνεις ένα νέο τρόπο να τα φορέσεις χωρίς να ξοδευτείς; Σου έχουμε τη λύση. Με απλές και εύκολες κινήσεις μπορείς να απαλλαχθείς από τον μπελά των κορδονιών και να τα φοράς με ελαστική "γλώσσα".

Υλικά:

2 κομμάτια λάστιχο λευκό (μπορείτε να το βάψατε και στο χρώμα της επιλογής σας και να το ζωγραφίσετε)
1 χοντρή βελόνα/ σακοράφα
κλωστή
μεζούρα
καρφίτσες
ψαλίδι


Παίρνεις τα παπούτσια και τους αφαιρείς τα κορδόνια. Πριν ξεκίνησεις το project της μετατροπής θα πρέπει να μετρήσεις σώστά το λάστιχο που θα χρησιμοποιήσεις καθώς το παπούτσι θα πρέπει να μην σε σφίγγει υπερβολικά αλλά ούτε και να είναι πολύ χαλαρό ούτες ώστε να υπάρχει φόβος να σου φύγει το παπούτσι. Μετά την μέτρηση θα βάλεις σημάδια με καρφίτσες υπολογίζοντας βέβαια και το περιθώριο που θα αφήσεις για να ράψεις το λάστιχο στο παπούτσι.
Μετά Στο επόμενο στάδιο αρχίζει το ράψιμο του λάστιχου ακολουθώντας τις αποστάσεις που έχεις κρατήσεις με τις καρφίτσες.
Ράβεις προσεκτικά το λάστιχο στο εξωτερικό μέρος του παπουτσιού και εν συνεχεία κάνεις το ίδιο στο εσωτερικό και επαλαμβάνεις τη διαδικασία και στην άλλη πλευρά του παπουτσιού. Τα νέα σας παπούτσια είναι έτοιμα!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.