Αρχική InfoMommy Νέα Με αντικαπνιστικό σύνθημα ο φετινός Κλασικός Μαραθώνιος

Με αντικαπνιστικό σύνθημα ο φετινός Κλασικός Μαραθώνιος

Με σύνθημα "Τσιγάρο; Τρέχω να το κόψω στα ιατρεία διακοπής καπνίσματος" η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, στις 13 Νοεμβρίου.

Η πρωτοβουλία αυτή θα δώσει στο κοινό την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα ιατρεία διακοπής καπνίσματος, τα οποία προσφέρουν αξιόπιστη και αποτελεσματική στήριξη σε όσους θέλουν να σταματήσουν το κάπνισμα.

Στο πλαίσιο του κλασικού μαραθωνίου, σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ, η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία θα διενεργεί δωρεάν αναπνευστικό έλεγχο στους επισκέπτες της EXPO, στο Ζάππειο, θα μοιράσει μπλουζάκια στους δρομείς του αγώνα άνω των 5 χλμ, ενώ έχει σχεδιάσει ένα παιχνίδι στο facebook για εικονική διαδρομή του μαραθωνίου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.