Αρχική InfoTeens Style Με το ίδιο μακό και με κέφι καλό!!! (29/9)

Με το ίδιο μακό και με κέφι καλό!!! (29/9)

Αν και δεν χρειαζόταν η έλευση της οικονομικής κρίσης για να συνειδητοποιήσουμε την αξία της ανακύκλωσης και της επαναχρησιμοποίησης, η απαιτητική εποχή μας επιβάλλει ακόμα περισσότερο το «σεβασμό» μας απέναντι σε αντικείμενα που έχουμε συνηθίσει να τα χαρακτηρίζουμε «σκουπίδια».

Το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS, καλεί τους πολίτες της Αθήνας να δουν παλιά αντικείμενα, αλλά και παλιές νοοτροπίες «με άλλο μάτι» διοργανώνοντας, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Νέα Γενιά σε Δράση Stream for Change, τη διαδραστική εκδήλωση ftiaxe me!, το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 4-7 μ.μ. στο Πεδίον του Άρεως.

Οι πολίτες που θα συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν ένα ενδιαφέρον και άκρως δημιουργικό απόγευμα, μαθαίνοντας από μέλη του Δικτύου ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS και του Yiuco.com εύκολους και διασκεδαστικούς τρόπους για να μεταποιήσουν παλιά αντικείμενα και να τους δώσουν νέα πνοή, αλλάζοντας τη μορφή αλλά και τη χρήση τους. Απαραίτητα «εφόδια» για τη συγκεκριμένη δράση είναι παλιά t-shirts, αλουμινένια κουτάκια αναψυκτικού, πλαστικά μπουκάλια σαμπουάν και αναψυκτικού ή νερού και ένα ψαλίδι. Η μεταμόρφωσή τους θα είναι σίγουρα μια πολύ ευχάριστη έκπληξη και ταυτόχρονα η έμπρακτη απόδειξη ότι η μεταποίηση και επαναχρησιμοποίηση παλιών αντικειμένων αποτελούν απλές και έξυπνες μεθόδους για να βοηθήσουμε το περιβάλλον αλλά και την τσέπη μας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.