Αρχική Νέα Με το χρωστήρα στη χώρα του αιώνιου παιδιού

Με το χρωστήρα στη χώρα του αιώνιου παιδιού

Ως τις 16 Οκτωβρίου, στο βιβλιοπωλείο Ιανός στη Θεσσαλονίκη (Αριστοτέλους 7) μπορείτε να δείτε την έκθεση εικονογράφησης του Σβετλίν Βασίλεβ με τίτλο «Πίτερ Παν», με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου «Πίτερ Παν» σε ευρηματική διασκευή της Μαρίας Αγγελίδου, εκδόσεις ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.
Tην έκθεση θα μπορούν να επισκέπτονται τα σχολεία, κατόπιν συνεννόησης.
Ο Σβετλίν Βασίλεβ ζωντανεύει με το συναρπαστικό χρωστήρα του τις περιπέτειες του αιώνιου παιδιού. Όλα τα παιδιά μεγαλώνουν. Μαθαίνουν από νωρίς ότι θα μεγαλώσουν και συνήθως βιάζονται πολύ να το κάνουν. Όλα τα παιδιά εκτός από ένα... Κι όπως είναι φυσικό, το παιδί αυτό έχει γίνει διάσημο. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην τον ξέρει τον Πίτερ Παν. Η ιστορία του έχει ταξιδέψει απ' άκρη σ' άκρη στη γη. Πόσοι όμως την ξέρουν στ' αλήθεια;
Το βιβλίο απέσπασε το Χρυσό Βραβείο Εικονογράφησης από τα Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής & Εικονογράφησης (ΕΒΓΕ)

Με την υποστήριξη του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου-Ε.ΚΕ.ΒΙ


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.