Αρχική InfoTeens Νέα Μην πετάς το παλιό σου κινητό, πούλα το!

Μην πετάς το παλιό σου κινητό, πούλα το!

Η ανταλλαγή και ανακύκλωση κινητών είναι πλέον μόδα σε όλο τον κόσμο. Αντί λοιπόν να αφήνεις την παλιά σου συσκευή να σκονίζεται ή να την πετάξεις στα σκουπίδια είναι καλύτερα να την στείλεις για ανακύκλωση, και μάλιστα όχι με το αζημίωτο.

Υπάρχουν πολλοί διαδικτυακοί τόποι όπου μπορείς να ανταλλάξεις ή να πουλήσεις το παλιό σου κινητό και άλλα gadgets. Ένας από τους πιο γνωστούς το ExchangeMyPhone.com σου δίνει τη δυνατότητα να πουλήσεις το παλιό σου κινητό δίνοντας σου σε χρήματα την τρέχουσα αξία του μοντέλου ή αν πρόκειται για μια χαλασμένη συσκευή να την στείλεις απλά για ανακύκλωση.

Εντός των συνόρων, εκτός από αρκετές ιστοσελίδες (όπως το buy & sell, fonebank.gr κ.ά) υπάρχει ένα πρόγραμμα στα καταστήματα Public, το λεγόμενο Trade ‘n’ Save, που δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να ανταλλάξουν το παλιό τους κινητό με ένα καινούριο ίσης ή και μεγαλύτερης αξίας απλά καταβάλλοντας το επιπλέον αντίτιμο ή να επιλέξουν οποιοδήποτε προϊόν τεχνολογίας ή πολιτισμού επιθυμούν από μια λίστα με περισσότερους από 500.000 κωδικούς προϊόντων (τεχνολογία, cd,dvd, games, βιβλία).

Πρόγραμμα απόσυρσης ηλεκτρονικών συσκευών με καταβολή χρημάτων πραγματοπιεί και η αλυσίδα καταστημάτων Κωτσόβολος.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.