Αρχική InfoTeens Νέα Μην χάσεις το Android event στο The Mall Athens (19/5)

Μην χάσεις το Android event στο The Mall Athens (19/5)

Τα καταστήματα Public ξεκινούν από τις 18 Μαίου ένα μεγάλο αφιέρωμα στο λειτουργικό Android γεμάτο εκπλήξεις, διαγωνισμούς και δώρα με σκοπό να αναδείξουν τις απεριόριστες δυνατότητες που προσφέρει ο «μαγικός» κόσμος των Android Smartphones και Tablets στην καθημερινότητά μας! Το αφιέρωμα Android αρχίζει με μια μοναδική γιορτή στο κατάστημα στο The Mall Athens, το Σάββατο 19 Μαΐου από τις 12:00, όπου τα Public σε συνεργασία με τη Sony Mobile, τη Samsung, τη Motorola και την Alcatel θα παρουσιάσουν όλες τις νέες Android συσκευές, θα κάνουν super προσφορές με κάθε αγορά και θα χαρίσουν πολλά Android Smartphones σε μια μεγάλη κλήρωση που δεν πρέπει να χάσει κανείς!
Έλα στο Public στο The Mall Athens και θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις τα πάντα για το Android, τις λειτουργίες και τις αμέτρητες εφαρμογές του, μέσα από τις καλύτερες συσκευές της αγοράς! Τα Public θα παρουσιάσουν όλα τα νέα Android Smartphones και Tablets, ενώ δημιουργούν για τους επισκέπτες τους τη μεγαλύτερη Android κλήρωση με δώρα 2 Alcatel One Touch 990, 2 Motorola Motoluxe, 1 Samsung Galaxy Mini, 1 Sony Xperia P και 1 Sony Xperia U! Οι εκπλήξεις όμως δε σταματούν εδώ αφού τα Public εξασφάλισαν ειδικές προσφορές για όσους επιλέξουν να αποκτήσουν μια νέα Android συσκευή Sony Mobile, Samsung, Motorola, ή Alcatel από το κατάστημα στο The Mall Athens!
Τις δυνατότητες του Android μέσα από τις πιο ενδιαφέρουσες εφαρμογές θα παρουσιάσουν στο κοινό ο Βαγγέλης Αλευρίτης (allaboutandroid.gr) και ο Κώστας Πολυχρόνης (pinapps.com).Η μεγαλύτερη γιορτή για το Android έρχεται από τα καταστήματα Public όπου η τεχνολογία είναι για όλους και θα γεμίσει τους επισκέπτες με μουσική, δώρα και μοναδικές προσφορές!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.