Αρχική Νέα Μια αρκούδα στο ρόστερ του Ολυμπιακού!

Μια αρκούδα στο ρόστερ του Ολυμπιακού!

Σε μία πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα κίνηση προχώρησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Θέλοντας να στηρίξει ενεργά την οργάνωση ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ που προστατεύει και φροντίζει της αρκούδες προχώρησε στην υιοθεσία ενός νεαρού αρκούδου που ακούει στο όνομα Μανώλης.

Η ανακοίνωση τύπου εξέδωσε η ερυθρόλευκη ΠΑΕ αναφέρει αναλυτικά τα ακόλουθα:

"Εν μέσω δύσκολων καιρών για τη χώρα μας (και όχι μόνο), οφείλουμε όλοι να σκεφτόμαστε το «αύριο» και να στηρίζουμε σοβαρές πρωτοβουλίες. Ο Ολυμπιακός, προχώρησε σε μία ακόμη σημαντική κοινωνική προσφορά, στηρίζοντας τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ στις δράσεις του για την προστασία της άγριας ζωής και του φυσικού περιβάλλοντος . Η πρώτη ενέργεια στήριξης από την πλευρά του συλλόγου μας είναι η υιοθεσία της νεαρής αρκούδας του Καταφυγίου της Καφέ Αρκούδας, η οποία ακούει στο όνομα Μανώλης! Ο Μανώλης είναι μία νεαρή αρσενική αρκούδα, 8 ετών και ζυγίζει 240 κιλά. Το 2004 βρέθηκε ορφανός στα ορεινά της Καστοριάς μαζί με τον αδερφό του Κυριάκο από κτηνοτρόφο της περιοχής. Η επανένταξή τους στο φυσικό περιβάλλον δεν ήταν δυνατή λόγω της εξοικίωσής τους με τον άνθρωπο. Ζει στο Καταφύγιο της Καφέ Αρκούδας που λειτουργεί ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ στο Νυμφαίο της Φλώρινας, σε μία δασική έκταση 50 στρεμμάτων φυσικού δάσους. Ο Μανώλης μεγάλωσε υγιής, είναι μεγαλόσωμος και δυνατός. Αν ήταν ποδοσφαιριστής θα ήταν σίγουρα επιθετικός παίκτης! Είναι πολύ ζωηρός και συχνά διεκδικεί την αρχηγία από τους μεγαλύτερους αρκούδους του Καταφυγίου."


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.