Αρχική InfoMommy Νέα Μια καληνύχτα από τους αστέρες του Χόλιγουντ

Μια καληνύχτα από τους αστέρες του Χόλιγουντ

Τι θα λέγατε αν πέφτατε για ύπνο το βράδυ και κάποιος από τους πιο διάσημους ηθοποιούς του Χόλιγουντ -βλέπε Colin Firth, Samuel L. Jackson, Nicole Kidman, Kate Winslet, Anne Hathaway- σιγοψιθύριζε στ' αφτί σας μια γνωστή λογοτεχνική ιστορία προκειμένου να χαλαρώσετε και να κοιμηθείτε σαν πουλάκια;

Πώς θα συνέβαινε αυτό θα αναρωτηθείτε, αλλά πρόκειται για μια κάπως ξεχασμένη αγορά, που γνωρίζει εκ νέου άνθηση. Πρόκειται για τα audiobooks δηλαδή για βιβλία που διαβάζουν ηθοποιοί. Το κοινό έχει αρχίσει και ζητάει όλο και περισσότερο τα audiobooks και η αγορά ανεβαίνει με ταχύτατους ρυθμούς. Από την άλλη, μεγάλα αστέρια εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για την ανάγνωση λογοτεχνίας, την οποία έχουν επιλέξει οι ίδιοι.

Για παράδειγμα ο βραβευμένος με Oscar για τον Λόγο του Βασιλιά Colin Firth επέλεξε Το Τέλος μιας Σχέσης του Graham Green.
H Kate Winslet το Τερέζα Ρακέν του Emile Zola
H Annette Bening το Mrs. Dallaway της Virginia Woolf
O Samuel L. Jackson το A Rage in Harlem του Chester Himes
Η Nicole Kidman το To the Lighthouse της Virginia Woolf
Η Meg Ryan το The Human Comedy του William Saroyan
Η ηχογράφηση των βιβλίων διαρκεί λίγες ημέρες και αυτό είναι κάτι που εξυπηρετεί τους αστέρες που έτσι εκμεταλλεύονται κενά μεταξύ ταινιών, ενώ από την άλλη δίνεται η ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει λογοτεχνικά βιβλία που δύσκολα θα αποφάσιζε να τα διαβάσει μέσα στους τρελούς ρυθμούς της καθημερινότητάς του.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.