Αρχική Νέα Μια "πράσινη" γωνιά για τα παιδιά στο athensheart!

Μια "πράσινη" γωνιά για τα παιδιά στο athensheart!

Η παιδική γωνιά του εμπορικού κέντρου athensheart γίνεται πιο «πράσινη» από ποτέ και προσκαλεί τους μικρούς της φίλους κάθε Σάββατο του Ιουλίου, 12:00-16:00, να διασκεδάσουν δημιουργικά με δραστηριότητες με θέμα το περιβάλλον, την οικολογία και τα οφέλη της ανακύκλωσης, εντελώς δωρεάν!

Σάββατο 2 & Σάββατο 23 Ιουλίου: Ένα πρωτότυπο μουσείο ανακύκλωσης με κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά, θα συναρπάσει τους μικρούς επισκέπτες. Στη συνέχεια, τα παιδιά διασκεδάζουν μέχρι τελικής πτώσεως με ομαδικά κινητικά παιχνίδια με… άρωμα φύσης!

Σάββατο 9 Ιουλίου: Οι μικροί επισκέπτες μεταμορφώνονται σε κηπουρούς μέσα από ένα ξεχωριστό εργαστήριο κηπουρικής, αλλά και σε ό,τι άλλο θέλουν, με το αγαπημένο τους face painting. Τo παζλ των δραστηριοτήτων συμπληρώνουν οι χάρτινες κατασκευές με θέμα τη φύση.

Σάββατο 16 Ιουλίου: Η ημέρα ξεκινάει με ομαδικά κινητικά παιχνίδια για τα παιδιά. Στη συνέχεια, η συγγραφέας Αγγελική Καρυστινού παρουσιάζει το βιβλίο της «Το μεγάλο ταξίδι της Μαριάνθης» και συναρπάζει τους μικρούς της φίλους. Οι αγαπημένες κατασκευές με χάρτινα υλικά δεν λείπουν από το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων.

Σάββατο 30 Ιουλίου: Τα παιδιά «ταξιδεύουν» στην καρδιά του δάσους με θεατρικό οικολογικό δρώμενο. Παράλληλα, ομαδικά κινητικά παιχνίδια και κατασκευές από χαρτί με θέμα τη φύση, συνθέτουν το πιο διασκεδαστικό καλοκαιρινό απόγευμα.

Πού: Εμπορικό Κέντρο athensheart, Πειραιώς 180, Κόμβος Χαμοστέρνας
Πότε: Ώρες λειτουργίας καταστημάτων Δευτέρα - Παρασκευή 10:00-21:00, Σάββατο: 10:00-20:00
Επικοινωνία: 210 3414105, www.athensheart.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.