Αρχική InfoTeens Style Μια πραγματική Barbie

Μια πραγματική Barbie

Είναι το όνειρο κάθε μικρού κοριτσιού. Να της χαρίσουν μια κατάξανθη Barbie με υπέροχα ρούχα, αυτοκίνητο, άμαξα ή οποιοδήποτε άλλο αξεσουάρ. Μέχρι εδώ γνωστά και κατανοητά όλα για την αγάπη των κοριτσιών προς την πανέμορφη κούκλα.

Δείτε όμως και την Valeria Lukyanova, τη Ρωσίδα που θέλησε να γίνει η αληθινή εκδοχή της Barbie. Είναι, όπως μαθαίνουμε μια τάση μεταξύ των νεαρών έφηβων κοριτσιών, που έχουν τα χαρακτηριστικά της κούκλας, να μακιγιάρονται, να χτενίζονται και να ντύνονται όπως η κούκλα. Και φυσικά να φωτογραφίζονται και να ανεβάζουν τις φωτογραφίες τους στα social media.

Η εν λόγω Ρωσίδα, που ομολογουμένως, τα κατάφερε αρκετά καλά, δέχτηκε σωρεία επικρίσεων μετά την ανάρτηση των φωτογραφιών της στο twitter, αλλά μάλλον πέτυχε το στόχο της. Να κερδίσει τη διασημότητα που προφανώς θα την ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες όμορφες συμπατριώτισσές της.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.