Αρχική InfoMommy Νέα Μια σειρά καφέ για τον Ντι Κάπριο

Μια σειρά καφέ για τον Ντι Κάπριο

Σε μια συνεργασία-έκπληξη προχώρησε ο σταρ του Χόλιγουντ Λεονάρντο Ντι Κάπριο, γνωστός μεταξύ άλλων και για τις οικολογικές του ανησυχίες. Συγκεκριμένα ο ηθοποιός συνεργάστηκε με μια εταιρεία παραγωγής καφέ προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για το «Leonardo DiCaprio Foundation», το ίδρυμα που έχει δημιουργήσει ο ίδιος και το οποίο στηρίζει ενεργά προγράμματα που αφορούν στην προστασία του περιβάλλοντος.

Έτσι η εταιρεία παραγωγής καφέ La Colombe, δημιούργησε μια νέα σειρά καφέ με το όνομα Lyon και όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις της θα διατεθούν στο ίδρυμα Ντι Κάπριο.

Όσο για την σειρά καφέ Lyon, (στην Ελλάδα) δεν θα τη βρείτε σε σούπερ μάρκετ ή σε κάποιο εκλεπτυσμένο καφεκοπτείο αλλά στο διαδίκτυο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.