Αρχική InfoMommy Νέα Μια ταινία για τον Cartier

Μια ταινία για τον Cartier

Μια μαγευτική ταινία με πρωταγωνιστή ένα πάνθηρα δημιούργησε ο οίκος Cartier για να γιορτάσει τα 165 χρόνια πολυτέλειας και λάμψης.

Ένας πάνθηρας καλυμμένος με διαμάντια δραπετεύει από το Rue de la Paix του Παρισιού για να ταξιδέψει σε Ρωσία, Κίνα και Ινδία. Το άγριο αυτό ζώο, σύμβολο δύναμης και ελευθερίας, είναι το απόλυτο έμβλημα της τεχνογνωσίας της Cartier στα κοσμήματα από τη δεκαετία του 1930, χάρις στην καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου, Jeanne Toussaint.

Την ταινία "L'Odyssée de Cartier" σκηνοθέτησε ένας από τους πιο ταλαντούχους σκηνοθέτες διαφημιστικών ταινιών, ο Bruno Aveillan, ο οποίος είναι απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών της Τουλούζ.

Δείτε εδώ το βίντεο


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.