Αρχική InfoMommy Νέα Μια φορά κι ένα… μωρό, από 17/3 στους κινηματογράφους

Μια φορά κι ένα… μωρό, από 17/3 στους κινηματογράφους

Ένα καστ ηθοποιών που πολλοί σκηνοθέτες θα ήθελαν για λογαριασμό τους μπερδεύονται με ένα μωρό και ένα ελληνικότατο road movie ξεκινά.

Σκηνή 1
Επαρχιακό δρόμος- Mέρα

O Νώντας, ένας 50άρης, άνθρωπος της νύχτας-κοινώς «λαμόγιο», σταματά με το αυτοκίνητό του κάπου στο πουθενά, για να κάνει την ανάγκη του. «Άνθρωπος από κάτω!»... ακούγεται μια φωνή και κάπως έτσι γνωρίζει τον Αλκιβιάδη, ένα συμπαθή νοικοκύρη που χρωστάει παντού, που τον απατά η γυναίκα του, που δεν απέκτησε ποτέ παιδιά και για όλους αυτούς τους λόγους έχει δεθεί στις γραμμές του τρένου για να βάλει τέλος στη ζωή του.
Ο Νώντας, που ταξιδεύει με σκοπό να βρει τη μητέρα της Περσεφόνης, του μωρού που του έχει «φορτώσει» κάποια από τις πρώην του, θα ελευθερώσει τον Αλκιβιάδη και θα τον πάρει μαζί του - θέλει δε θέλει.
Έτσι, κάπου μεταξύ σέξι εσωρούχων, πρώην ερωμένων, άπιστης συζύγου και ένοχου κουμπάρου, συμβαίνουν μπερδέματα, ανατροπές αλλά και εξελίξεις που φέρνουν τα πάνω κάτω.

Σκηνή 105
Χωματόδρομος - Μέρα

Ο Αλκιβιάδης κρατάει την Περσεφόνη στοργικά στην αγκαλιά του, ενώ ο Νώντας βολεύει τα πολλά πράγματά της στα χέρια του και ακολουθεί.

... και έζησαν αυτοί καλύτερα!

Σενάριο - Σκηνοθεσία: Νίκος Ζαπατίνας
Πρωταγωνιστούν: Πέτρος Φιλιππίδης (Αλκιβιάδης), Σάκης Μπουλάς (Νώντας), Μαρκέλλα Γιαννάτου (Δήμητρα), Αγγελική Παυλοπούλου (Το Μωρό – Περσεφόνη), Τζόυς Ευείδη (Τασία), Ταξιάρχης Χάνος (Μπάμπης), Γιώργος Λέφας (Σταθμάρχης), Θωμαΐς Ανδρούτσου (Νοσοκόμα), Γιώργος Σουξές (Μηχανοδηγός Α’), Γιάννης Δρακόπουλος (Μηχανοδηγός Β’), Μαρία Κορινθίου (Ελένη), Γιάννης Στεφόπουλος (Τάσος), Δήμητρα Μπιθαρά (Πόπη), Γιάννης Ζουγανέλης (Παρασκευάς), Άννα Παναγιωτοπούλου (Θεία Νώντα)
Εταιρεία διανομής: Village


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.