Αρχική InfoBaby 12-36 μηνών Μικροί καρχαρίες στο νερό! Ένα σωσίβιο που θα λατρέψουν

Μικροί καρχαρίες στο νερό! Ένα σωσίβιο που θα λατρέψουν


Τα μαθήματα κολύμβησης δεν υπήρξαν ποτέ τόσο διασκεδαστικά. Το σωσίβιο SwimFin σε αντίθεση με τα μπρατσάκια αλλά και τα βαράκια που δένουμε στη μέση των παιδιών λειτουργεί σε αρμονία με το σώμα, ώστε να αναπτυχθεί η καλύτερη θέση κολύμβησης.  Αφήνει τα χέρια ελεύθερα να κινηθούν κι έτσι τα παιδιά μαθαίνουν από την αρχή να κολυμπούν σωστά.

Τα παιδιά που φοβούνται να μπουν στο νερό, δεν θα αρνηθούν να το φορέσουν και να μεταμορφωθούν σε μικρά καρχαριάκια! Το αίσθημα της ασφάλειας, που υποστηρίζουν οι κατασκευαστές του ότι δημιουργει, είναι ένας ακόμα θετικός παράγοντας.  Σε πολλές χώρες χρησιμοποιούν αυτό το σωσίβιο σε κολυμβητήρια για να μάθουν τα παιδά να κολυμπάνε σωστά. Ο  Kevin Moseley που το εμπνεύστηκε είναι κι ό ίδιος εκπαιδευτής κολύμβησης. To SwimFin είναι κατάλληλο για παιδιά από 15κιλά μέχρι 30 κιλά! Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα γι αυτό, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα του http://www.swimfin.co.uk/.

Δείτε και το εκπαιδευτικό βίντεο:


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.