Αρχική Νέα Μικροί Mozart στο Ωδείο Βορείου Ελλάδος

Μικροί Mozart στο Ωδείο Βορείου Ελλάδος

Παιδάκια ηλικίας από 6 μηνών έως και 5 ετών θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε μία πρώτη επαφή με το ρυθμό και τη μουσική, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα μουσικοκινητικής αγωγής βρεφών και νηπίων, που διοργανώνει το Ωδείο Βορείου Ελλάδος.

Πρόκειται για πρόγραμμα που χωρίζεται σε δύο τμήματα: το Baby Mozart για παιδιά από έξι μηνών έως και τριών ετών, με την ενεργή συμμετοχή του γονέα, και τη Μελωδένια και τον Κρουστάκια για παιδιά από τριών έως πέντε ετών. Το κάθε πρόγραμμα αποτελείται από 10 μαθήματα.

Πρόγραμμα Baby Mozart
Τα παιδιά ακούν και μιμούνται ήχους, μαθαίνουν να παρατηρούν ακουστικά ερεθίσματα, συνδυάζουν κομματάκια από παραδοσιακά τραγούδια με δικά τους, αυτοσχέδια, ξεχωρίζουν μουσικούς από μη μουσικούς ήχους, κινούνται ελεύθερα στη μουσική, συμμετέχουν σε μουσικά παιχνίδια και χορεύουν.

Πρόγραμμα η Μελωδένια και ο Κρουστάκιας
Σε αυτό το πρόγραμμα η συμμετοχή του γονέα είναι προαιρετική και τα παιδιά τραγουδούν, συνοδεύουν με κρουστά όργανα, χορεύουν, παίζουν κινητικά παιχνίδια, ακούν μια ιστορία και την παρουσιάζουν με παντομίμα, αναγνωρίζουν ήχους και παίρνουν γενικές πληροφορίες για μουσικές έννοιες και μουσικά όργανα.

Για πληροφορίες σχετικά με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, τα δίδακτρα, τις ώρες λειτουργίας:
info@conservatoire.gr και info@villarte.gr

Τα εκπαιδευτήρια του Ωδείου Βορείου Ελλάδος είναι αυτή τη στιγμή τέσσερα :
*Πανόραμα : Πανόραμα (ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ),  Κεντρική Πλατεία – Κομνηνών 36, τηλ. 2310.346.422,
*Πολυχώρος Τέχνης Villarte: Χαιρωνείας 16-(τηλ. 2310 422742, 422885, 426818), Web : www.villarte.gr
*Κεντρικό Ωδείο : Εγνατίας 115 (τηλ. 2310 262.244, 269922)
*Εύοσμος : Π. Μελά 25 & Μητρούση 1 - Κεντρ.Πλατεία (τηλ. 2310 760778)


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.