Αρχική Βιβλία Μικρόβια: Μια επική ιστορία μικροσκοπικών διαστάσεων

Μικρόβια: Μια επική ιστορία μικροσκοπικών διαστάσεων

Τα μικρόβια προσπαθούν, γιατί είναι μοχθηρά, τον Γίγαντα να αρρωστήσουν, να πάθει κοιλιακά, και μια ιστορία εξελίσσεται μ’ αποτελέσματα εντυπωσιακά.
Το καλό μικρόβιο, ο Σαμ, έχει προβλήματα υπαρξιακά, αλλά ο έρωτας τον αλλάζει σημαδιακά!

Η ιστορία μας ξεκινά με την προσέγγιση του πολέμου και ο νεαρός μικρόβιος Σαμ αναγκάζεται να πολεμήσει στο στρατό των μικροβίων. Ο στόχος τους; Η ευκαιρία να επιτεθούν στο αγόρι με τις ριγέ μπιζάμες που έρχεται στο μπάνιο κάθε μέρα.
Όταν το αγόρι δεν πλένει τα χέρια του μια μέρα, τα μικρόβια κάνουν επίθεση. Αλλά ο φιλικός στρατός του Βασιλιά Αντισώματος τους περιμένει.
Μια μεγάλη μάχη ακολουθεί, αλλά με ποια μεριά είναι πραγματικά ο Σαμ;
Μια μοναδική και ξεκαρδιστική επίγνωση στον κόσμο των μικροβίων του διδύμου Μάρτιν Χάουαρντ και Κόλιν Στίμπσον, το βιβλίο Μικρόβια μας αφήνει με ένα πολύ σημαντικό μήνυμα: Να πλένετε τα χέρια σας!

Βιβλία Τερζόπουλος
Κατηγορία: Παιδικά
Τιμή: 14,90 + ΦΠΑ


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.