Αρχική InfoMommy Διατροφή & Fitness Μονοήμερο πρόγραμμα αποτοξίνωσης!

Μονοήμερο πρόγραμμα αποτοξίνωσης!

Βαρεθήκατε τα χριστουγεννιάτικα εδέσματα φτιαγμένα από κρέας; Κάντε ένα μονοήμερο αποτοξινωτικό πρόγραμμα.
Το παρακάτω πρόγραμμα βασίζεται στην κατανάλωση ενός είδους φρέσκων φρούτων ή λαχανικών και αποτελεί μια πολύ καλή εισαγωγή στη διαδικασία απότοξίνωσης, με ευεργετικά αποτελέσματα στην υγεία και τα ζωτικά επίπεδα του οργανισμού σας.

Το πρόγραμμα:
Επιλέξτε ένα είδος βιολογικού λαχανικού ή ώριμου φρέσκου φρούτου. Θα χρειαστείτε περίπου 1,5 κιλό από αυτό που θα διαλέξετε, όπως: σταφύλια, μήλα, αχλάδια, ανανά, παπάγια, καρότα, αγγούρια ή σέλινο. Τρώτε μικρά γεύματα και φροντίστε να έχετε ποικιλία στην Παρασκευή των γευμάτων. Για παράδειγμα θα μπορούσατε να τρίψετε το φρούτο ή το λαχανικό που επιλέξατε για πρωινό, να το κάνετε χυμό για το μεσημεριανό γεύμα και να το φάτε ολόκληρο για βραδινό.
Το πρωί πιείτε ένα ποτήρι ζεστό νερό με το χυμό μισού λεμονιού για να ενισχύσετε τη λειτουργία του συκωτιού.
Είναι πολύ σημαντικό να πίνετε τουλάχιστον 1,5 λίτρο φυσικό μεταλλικό νερό ή νερό βρύσης φιλτραρισμένο, κατά τη διάρκεια ολόκληρης της ημέρας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.