Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας

Λεβίδου 13, Κηφισιά, Αθήνα | Τηλ.: 210 8015870 | Ιστοσελίδα: www.gnhm.gr

Το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας είναι ίδρυμα κοινωφελές, αφιερωμένο στη μελέτη, συντήρηση και προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

Από την ίδρυσή του χάραξε μια πρωτοπόρα πορεία, μια νέα προσέγγιση του ανθρώπου με το φυσικό περιβάλλον. Ανέπτυξε ενεργό επιστημονική δραστηριότητα για την αντιμετώπιση και ανάσχεση των περιβαλλοντικών απειλών που πλήττουν τον πλανήτη και για την αποκατάσταση των φυσικών πόρων που συντηρούν τη ζωή.

Πρόκειται για ένα μουσείο του οποίου η έκθεση είναι χωρισμένη κατά τμήματα (Βοτανική, Εντομολογία, Υδροβιολογία, Ορνιθολογία, Ερπετολογία, Γεωλογία, Παλαιοντολογία).

Ώρες Λειτουργίας Μουσείου

Καθημερινές 9 π.μ. - 2.30 μ.μ.

Κυριακή 10 π.μ - 2.30 μ.μ.

Eπίσημες αργίες: ΚΛΕΙΣΤΟ

Τιμές εισητηρίων: Ενήλικες 5 ευρώ, παιδιά:3 ευρώ


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.