Αρχική Νέα Μουσικά εργαστήρια για παιδιά στο Εθνικό Ωδείο με μικρή οικονομική συμμετοχή

Μουσικά εργαστήρια για παιδιά στο Εθνικό Ωδείο με μικρή οικονομική συμμετοχή

Το Εθνικό Ωδείο δημιούργησε νέα προγράμματα για παιδιά με ελάχιστη οικονομική συμμετοχή θέλοντας να  τα προσεγγίσει  με νέους τρόπους  που συνδυάζουν τη μάθηση με την ψυχαγωγία ώστε να έρθουν οι μικροί ενδιαφερόμενοι σε επαφή με τη μουσική πράξη και να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη μουσική παιδεία και έκφραση.

Στο πλαίσιο αυτό παρέχονται Τμήμα Μουσικής Προπαιδείας και Μουσικοθεατρικό Εργαστήρι που αποτελούν  τη συνέχεια των φετινών Θερινών Μουσικών Προγραμμάτων που οργάνωσε το Εθνικό Ωδείο με επιτυχία για παιδιά, στο κεντρικό του κτίριο (Μάγερ 18).

Λειτουργεί για τη νέα σπουδαστική περίοδο ειδικό Πρόγραμμα Μουσικής Προπαιδείας: «Παίζω με τις νότες και μαθαίνω»  για παιδιά 4-8 ετών. Στόχος του είναι να έρθουν τα μικρά παιδιά σε επαφή με τη μουσική και τον αυτοσχεδιασμό μέσα από το παιχνίδι, το τραγούδι και την κίνηση. Διδάσκει η Μαριάννα Καλαμάρα και η πρώτη συνάντηση θα γίνει την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012.

Επίσης λειτουργεί Μουσικοθεατρικό Εργαστήρι για παιδιά 8-14 ετών κάθε  Δευτέρα στις 4 μ.μ. Στόχος του είναι η γνωριμία με τον μουσικό κόσμο (βιογραφίες-ιστορίες μεγάλων μουσικών) και η συμμετοχή των παιδιών σε μουσικοθεατρικά δρώμενα. Διδάσκει η μουσικός και ηθοποιός Μάγδα Μαυρογιάννη.

Πληροφορίες: Εθνικό Ωδείο, Μαιζώνος 8 και Μάγερ 18, τηλ. 210 5233175, 210 5248304, e-mail: ethnodio@otenet.gr  http://www.ethniko-odeio.edu.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.