Αρχική Νέα Μουσική για μικρά παιδιά με το πρόγραμμα kling klong

Μουσική για μικρά παιδιά με το πρόγραμμα kling klong

Το πρόγραμμα kling klong είναι ο πιο διασκεδαστικός τρόπος για να γνωρίσουν τα παιδιά την μουσική και να την αγαπήσουν ! Μέσα από μουσικοκινητικά και θεατρικά παιχνίδια, ασκήσεις αντανακλαστικών, φανταστικές ιστορίες ζούγκλας και μαγικές κατασκευές τα παιδιά ξετυλίγουν όλα τους τα ταλέντα και αναπτύσσουν την ομαδικότητά τους. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 3 – 6 ετών και γίνεται από εκπαιδευτικούς ειδικά καταρτισμένους. Τα νέα τμήματα του διασκεδαστικού jungle course του προγράμματος kling klong ξεκινάνε, γι’ αυτό μη χάνετε την ευκαιρία να φέρετε το παιδί σε επαφή με ένα κόσμο μαγικό γεμάτο μελωδίες και παιχνίδια.

To Kling Klong εφαρμόζεται στην Γερμανία από το 1997 και στην Ελλάδα από το 2009 και έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία στις ηλικίες 3 - 6 ετών . Είναι ένα πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για αυτές τις ηλικίες όπου έχει σαν σκοπό να φέρει τα παιδιά σε επαφή με την μουσική με τον πλέον διασκεδαστικό τρόπο. Έχουν την δυνατότητα μέσα από δημιουργικό παιχνίδι να αντιληφθούν τους ήχους της μουσικής ,να πειραματιστούν και να αυτοσχεδιάσουν.

Η πρώτη ενότητα ονομάζεται η ζούγκλα και τα παιδιά γίνονται πρωταγωνιστές σε απίστευτες ιστορίες που εκτυλίσσονται στη ζούγκλα ακολουθώντας τον Kling Klong έναν γορίλα που καταστρώνει διάφορα σχέδια για να κεντρίσει το ενδιαφέρον τους!!

Το μάθημα διαρκεί 45 λεπτά, 1 φορά την εβδομάδα και χωρίζεται σε : Τραγούδι - Χορό - μουσικοκινητικά παιχνίδια - αναγνώριση και μίμηση ήχων παιχνίδια ρόλων - γνωριμία με διάφορα όργανα .Έτσι τα παιδιά μαθαίνουν από νωρίς να αγαπούν την μουσική χωρίς να τους κουράσει η εκπαιδευτική διαδικασία και ταυτόχρονα να ξετυλίξουν τα ταλέντα τους! Η βασική αρχή του Kling Klong είναι ότι: ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΘΑΥΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥ!! Τελειώνοντας ένα παιδί έναν κύκλο μαθημάτων του Kling Klong έχει ήδη αναπτύξει την ομαδικότητα, την μουσικότητα του και την φαντασία του. Επιστημονικές έρευνες έχουν δείξει ότι τα παιδιά που ασχολούνται με την μουσική από μικρά γίνονται ευφυέστερα γιατί εξασκούν περισσότερο τον εγκέφαλό τους ..

Τα μαθήματα γίνονται από παιδαγωγούς ειδικά καταρτισμένους σε χώρο ειδικά διαμορφωμένο για παιδιά.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα, επικοινωνήστε με το Modern Music School της περιοχής που σας εξυπηρετεί.

Τμήματα μουσικής προπαιδείας Kling Klong υπάρχουν στα παρακάτω Modern Music School:

Καλλιθέα
Ιφιγενείας 67
17672 Καλλιθέα
Tel.: 210 95 65 740

Παλαιό Φάληρο
Αμφιτρίτης 7 & Αγ. Αλεξάνδρου 1
17561 Παραλία Παλαιό Φάληρο
Tel.: 2109834443

Ηράκλειο Κρήτης
Λεωφόρος Χρυσοστόμου Σμύρνης 18
71306 Ηράκλειο Κρήτης
Tel.: 2810 28 24 222


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.