Αρχική Uncategorized Μουσικοκινητική & κουκλοθέατρο για παιδιά 4-6 ετών στο Φ. Νάκα

Μουσικοκινητική & κουκλοθέατρο για παιδιά 4-6 ετών στο Φ. Νάκα

Το Σάββατο, 3 Μαρτίου τα παιδιά θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν, αλλά και να συμμετάσχουν σε μια κουκλοθεατρική παράσταση που εκτός από τη μουσικοκινητική προσέγγιση, θα στοχεύσει και στη διαμόρφωση οικολογικής συνείδησης. Η ομάδα Κοκου-Μουκλό μέσα από τη μουσική του Κώστα Θωμαϊδη θα προτρέψει τα παιδιά να αναλάβουν δράση, γιατί το μέλλον του πλανήτη μας σύντομα θα βρίσκεται στα χέρια τους.

Η υπόθεση

Άραγε τι ψιθυρίζει ο μικρός κότσυφας στην παπαρούνα; Με αφετηρία μια παράσταση κουκλοθεάτρου, τα παιδιά κινητοποιούνται σχετικά με τα μεγάλα θέματα του περιβάλλοντος. Παίζοντας και τραγουδώντας προσπαθούν να σώσουν το δάσος. Έτσι δημιουργούνται αυριανοί πολίτες με οικολογική συνείδηση, έτοιμοι να αναλάβουν δράση για να προστατεύσουν το μέλλον του πλανήτη. Η παράσταση είναι βασισμένη στη σειρά Οικολογήματα-Μικρές ιστορίες για το περιβάλλον του Β. Ηλιόπουλου (εκδόσεις Πατάκη).

Οι θέσεις για τους μικρούς 'οικολόγους' είναι περιορισμένες.

Ο κότσυφας απαιτεί το δάσος να σωθεί | Μουσικοκινητική & κουκλοθέατρο για παιδιά 4-6 ετών

Μουσική: Κώστας Θωμαΐδης

Εκπαιδευτική μουσικοκινητική προσέγγιση: Δέσποινα Σαλκιτζόγλου

Κουκλοθέατρο: ομάδα Κοκου-Μουκλό

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ

ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 41, ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ.: 210 3634000
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 11:00
www.nakas.gr

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 7 € [ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ, ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ]


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.