Αρχική InfoMommy Νέα Μουσικό αφιέρωμα στο 1821, στο Badminton

Μουσικό αφιέρωμα στο 1821, στο Badminton

Μια μοναδική συναυλία με τραγούδια της Ελληνικής Επανάστασης, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Μαρτίου, στις 20:30, στο Θέατρο Badminton, με αφορμή την εθνική μας επέτειο.

Ο τραγουδιστής δημοτικών τραγουδιών Παναγιώτης Λάλεζας, οι μουσικοί Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος, Νίκος Μέρμηγκας και Κώστας Μερετάκης και 300 χορευτές με την επιμέλεια του Βαγγέλη Τσιμπούρη ανεβαίνουν στην κεντρική σκηνή για ν' αποδώσουν μερικά από τα πιο συγκλονιστικά ελληνικά τραγούδια.

Τα τραγούδια που αγάπησαν και μαθήτευσαν όλοι οι κορυφαίοι Έλληνες ποιητές. Ο Βαλαωρίτης, ο Παλαμάς, ο Μαλακάσης, ο Κρυστάλλης, ο Καβάφης, ο Σεφέρης, ο Ελύτης, ο Ρίτσος, ο Γκάτσος.

Εισιτήρια: 10 €

Θέατρο Badminton
Ολυμπιακά Ακίνητα Γουδή
211 1010000


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.