Αρχική Νέα Μουσικό Εργαστηράκι από τον Γιώργο Θεοφάνους

Μουσικό Εργαστηράκι από τον Γιώργο Θεοφάνους

....Η μουσική καλλιεργεί το σεβασμό και την κατανόηση ανάμεσα στους Ανθρώπους. Η μουσική είναι ρυθμός, είναι ξεκίνημα και σταμάτημα, είναι σαν τον παλμό μας. Κάθε παύση γεννά ένα καινούριο κτύπημα και κάθε κτύπημα διαδέχεται το επόμενο. Ποτέ δεν σταματά. Σε κανένα Σύμπαν!..."
Γιώργος Θεοφάνους

Με αυτά τα λόγια ο Γιώργος Θεοφάνους μας καλωσορίζει στο μουσικό εργαστήρι που έφτιαξε για να περικλείσει όλη του την αγάπη προς τα παιδιά και τη μουσική. Εδώ τα παιδιά, από τα πολύ μικρά ακόμη, θα λάβουν τα πρώτα τους μουσικά ακούσματα, με στόχο να ξεκινήσει το μαγικό ταξίδι στον κόσμο της μουσικής. Τα μεγαλύτερα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν από έμπειρους δασκάλους τη σωστή μουσική εκπαίδευση.

Τα μαθήματα
Σ’ αυτόν το μοναδικά μελετημένο χώρο στα νότια προάστια, ο Γιώργος Θεοφάνους με την ιδιότητα που τον έκανε γνωστό στο κοινό ως μουσικό δημιουργό, συνθέτη και στιχουργό, εφαρμόζει τις γνώσεις και την εμπειρία του στη μουσική με εφαλτήριο την αγάπη αλλά και την αγωνία του σαν πατέρας 4 παιδιών, μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα μουσικής εκπαίδευσης που ξεκινά από τις πρώτες ηλικίες 0 - 2 ετών σε συνεργασία με τους γονείς, συνεχίζεται σε 3 ηλικιακές ομάδες 3 - 4 ετών, 5 - 6 ετών και 7 - 8 ετών και ολοκληρώνεται στα μεγαλύτερα παιδιά με ατομική προσέγγιση και προσωπική καθοδήγηση στην εκμάθηση μουσικών οργάνων και φωνητικής.
Απαραίτητη προϋπόθεση της σωστής λειτουργίας του εργαστηρίου και των ομάδων είναι βεβαίως η εκπαίδευσή τους από ένα άξιο, έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό από δασκάλους και καθηγητές καθώς και η συμβολή της τεχνολογίας με ό,τι πιο σύγχρονο σε ηλεκτρονικά προγράμματα και μουσικά παιχνίδια με τα οποία μπορεί κάθε παιδί να έρθει σε επαφή στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο «μουσικής τεχνολογίας» στον οποίο είναι ελεύθερο να κινηθεί και να δημιουργήσει.

Κι ακόμη
Στον υπερσύγχρονο χώρο του μουσικού εργαστηρίου οι μαμάδες με τα παιδιά, αλλά και οι έγκυες θα παρακολουθήσουν μαθήματα yoga, τα παιδιά μπορούν να ετοιμάσουν το πάρτι τους για τους φίλους τους, αλλά και να μάθουν ξένες γλώσσες με τη βοήθεια του ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Info
Μουσικό Εργαστηράκι
Πανδώρας 54, Γλυφάδα
Τηλ. 210 9680346
www.mousikoergastiraki.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.