Αρχική Νέα Μουσικό ηχοσύστημα για το έμβρυο!

Μουσικό ηχοσύστημα για το έμβρυο!

Το πόσο καλό κάνει η μουσική στο έμβρυο αλλά και στην έγκυο μέλουσα μαμά είναι γνωστό.
Έχουν γραφτεί ατέλειωτες αράδες κι επιστημονικές έρευνες για τα θετικά αποτελέσματα βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα στην ψυχολογία και την ανάπτυξη του παιδιού. Κάποιες εταιρείες σκέφτηκαν λοιπόν ότι ένα απλό cd μουσικής ίσως να μην είναι αρκετό. Το νέο ηχοσύστημα περιβάλλεται από ειδικό βαμβακερό ύφασμα για να φοριέται γύρω από την κοιλιά της εγκύου χωρίς η ίδια να ενοχλείται αλλά και το μωρό να ακούει καλύτερα.
Με αυτό τον τρόπο, λένε οι εμπνευστές του εγχειρήματος, το μωρό δεν ακούει όλους τους ενοχλητικούς εξωτερικούς ήχους που ίσως να το τρομάζουν αλλά απολαμβάνει υψηλής ποιότητας μουσική ή ήχους που το βοηθούν να παραμένει ήρεμο κι ευτυχισμένο.. ή έτσι ελπίζουμε.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.