Αρχική Βιβλία Μπίλης Μπιζέλης – Τα χαρτιά του κυρίου Καροτάκη

Μπίλης Μπιζέλης – Τα χαρτιά του κυρίου Καροτάκη

Ο αγαπημένος μικρών και μεγάλων, παρουσιαστής του Ουράνιου Τόξου, Χρήστος Δημόπουλος παρουσιάζει τις περιπέτειες του Μπίλη Μπιζέλη. Η πρώτη σειρά βιβλίων, «Τα χαρτιά του κυρίου Καροτάκη», αποτελείται από ένα παραμύθι, μπλοκ ζωγραφικής, βιβλίο με αυτοκόλλητα και βιβλίο δραστηριοτήτων.

«Τα χαρτιά του κυρίου Καροτάκη»

Τι μπορεί να συμβεί όταν, ξαφνικά, ένας γνωστός συγγραφέας μετακομίζει σ’ ένα χωριό αλλιώτικο από τ’ άλλα, για να τελειώσει το τελευταίο του μυθιστόρημα;
Τι θα συναντήσει στη Λαχανίτσα; Και πώς θα αντιμετωπίσει
το τεράστιο πρόβλημα με τα χαρτιά του δάσκαλου, του κυρίου Καροτάκη;
Διάβασε την πρώτη ιστορία του Μπίλη Μπιζέλη για να βρεις τις απαντήσεις σ’ όλα αυτά τα ερωτήματα!

Συγγραφέας: Χρήστος Δημόπουλος

Εικονογράφηση: Νίκος Ιωαννίδης

Σελ.: 24
Τιμή: € 6,6
ISBN: 978-960-6680-69-4

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Χρήστος Δημόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα, που ήταν όμορφη ακόμα, όταν ο Μίκυ Μάους ήταν ήδη 27 χρονών. Από μικρός ήθελε να γίνει ηθοποιός, πράγμα που δεν κατάφερε ποτέ του, παρόλο που τελείωσε τη Δραματική Σχολή. Επαγγελματικά αποπροσανατολισμένος, άλλαξε ένα σωρό δουλειές, όπως μεταφραστής, γραφίστας, κειμενογράφος, δημοσιοσχεσίτης, διαφημιστής, συντάκτης, σεναριογράφος, εκφωνητής και τηλεπαρουσιαστής... κι ακόμα δεν έχει σκεφτεί τι θα γίνει όταν μεγαλώσει. Ελπίζει μονάχα στα μικρά παιδιά, που είναι πιο έξυπνα, πιο σοφά, πιο τίμια και πολύ πιο αληθινά από τους μεγάλους. Εδώ και αμέτρητα χρόνια παρουσιάζει στην ΕΡΤ την εκπομπή Ουράνιο τόξο, που αγαπήθηκε όχι μόνο από μικρούς αλλά κι από μεγάλους.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.