Αρχική InfoSchool Λύκειο Μπαμπινιώτης: Στόχος μου τα βιβλία στα σχολεία το αργότερο τον Αύγουστο

Μπαμπινιώτης: Στόχος μου τα βιβλία στα σχολεία το αργότερο τον Αύγουστο

Την επιθυμία του να έχουν φτάσει τα βιβλία της επόμενης σχολικής χρονιάς στα σχολεία το αργότερο μέσα στον Αύγουστο -προκειμένου να αποφευχθούν τα ευτράπελα της χρονιάς που διανύουμε- αλλά και να πραγματοποιηθούν κανονικά οι πανελλαδικές εξετάσεις, εξέφρασε ο υπουργός Παιδείας Γ. Μπαμπινιώτης, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.

Συγκεκριμένα είπε: "Και ξέρετε, περισσότερο από τα ΑΕΙ, το θέμα μου είναι να γίνουν οι πανελλαδικές εξετάσεις, να είναι Ιούλιο - Αύγουστο τα βιβλία στα σχολεία. Αυτά είναι τα κύρια θέματά μου και κατά τα άλλα κάθομαι και συζητώ και με τους πρυτάνεις για να εφαρμοστεί ο νόμος".

Επίσης ο νεοδιορισθείς υπουργός και τέως πρύτανης έκανε λόγο για αποτυχία εφαρμογής του νέου νόμου για την Παιδεία, που σύνταξε η πρώην ύπουργος Α. Διαμαντοπούλου και το επιτελείο της, χωρίς ωστόσο να τον απορρίψει. Όπως είπε πρόκειται για "ένα πολύ καλό νόμο με κάποιες αδυναμίες" και επεσήμανε ότι ο ίδιος θα προσπαθήσει να ανοίξει διάλογο με τους πρυτάνεις. Μάλιστα έχει τόση αισιοδοξία για το ότι μπορεί να βρει τη χρυσή τομή με το θέμα που έχει ανακύψει με τα ΑΕΙ και ΤΕΙ λέγοντας: "Εγώ, ως πανεπιστημιακός, έχω έναν κώδικα και ξέρω πώς θα μιλήσω στους ανθρώπους".


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.