Αρχική InfoSchool Λύκειο Μπαμπινιώτης: Όλα έτοιμα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Μπαμπινιώτης: Όλα έτοιμα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

«Οι μαθητές της Α’ Λυκείου θα εξεταστούν με το ισχύον σύστημα», δήλωσε στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ ο υπουργός Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Γιώργος Μπαμπινιώτης και τόνισε ότι όλα είναι έτοιμα για τις πανελλαδικές εξετάσεις 2012.

Σε ό,τι αφορά το νέο σύστημα που συζητιέται και τον χρόνο εφαρμογής του ανέφερε πως «με τη νέα κυβέρνηση, όποιος βρεθεί, θα έχει ένα έτοιμο σύστημα στα χέρια του, που μπορεί να το εφαρμόσει».

«Για τα παιδιά που βρίσκονται τώρα στην Α’, Β’, Γ’ Λυκείου θα ισχύσει το σύστημα που υπάρχει τώρα. Μόνο αν αλλάξει του χρόνου, θα μπορούν τα παιδιά από τη Γ’ Γυμνασίου να μπουν στο νέο σύστημα, εφόσον αυτό αποφασιστεί και προωθηθεί», προσέθεσε ο κ. Μπαμπινιώτης.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.