Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για τις 2 παραστάσεις στο Μικρό Πολυτεχνείο την Κυριακή 26/9

Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για τις 2 παραστάσεις στο Μικρό Πολυτεχνείο την Κυριακή 26/9

Καλωσορίζουμε τη νέα θεατρική σεζόν με δύο παραστάσεις, που θα μαγέψουν τα μικρά παιδιά και θα τα μυήσουν στη μαγεία του θεάτρου, αφού στη διάρκεια της παράστασης, οι μικροί μας φίλοι καλούνται να συμμετάσχουν στα δρώμενα. Το infokids.gr δίνει τη δυνατότητα σε 10 τυχερούς αναγνώστες μας να κερδίσουν από 5 διπλές προσκλήσεις για κάθε μία από τις δύο παραστάσεις του Μικρού Πολυτεχνείου την Κυριακή 26/9: (δείτε πληροφορίες εδώ)
Α. Τι ωραίος που είναι ο κόσμος!
για παιδιά ηλικίας 2,5-5,5 ετών

Β.Το Παντζαράκι
Για παιδιά 3-6 ετών

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τη φόρμα που σας ενδιαφέρει και να μπείτε στην κλήρωση.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου, στις 11.00 π.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 10 τυχερούς.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr σε συνεργασία με το Μικρό Πολυτεχνείο διοργανώνουν διαγωνισμό εκ του οποίου 10 νικητές θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση με δεκτές συμμετοχές από την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου, στις 11.00 π.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 10 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 10 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω e-mail (θα λάβουν ενημέρωση στα e-mail που έχουν δώσει) εντός 24 ωρών από τη λήξη του διαγωνισμού. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
  • Διευκρινίζουμε ότι οι προσκλήσεις που θα κερδίσουν οι νικητές ισχύουν μόνο για την παράσταση της Κυριακής 26 Σεπτεμβρίου 2010.

===============================================================

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Α. Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 5 αριθμούς από το 1 ως το 65 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 5 νικητές για τη θεατρική παράσταση 'Τι ωραίος που είναι ο κόσμος!' για παιδιά ηλικίας 2,5-5,5 ετών.
Β. Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 5 αριθμούς από το 1 ως το 40 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 5 νικητές για τη θεατρική παράσταση 'Το Παντζαράκι' Για παιδιά 3-6 ετών.

Φυσικά δεν αποκλείετε τον εαυτό σας από τη διαδικασία της κλήρωσης, εφόσον έχετε λάβει μέρος.
Έτοιμοι… φύγαμε!
Και καλή επιτυχία!

Κι αφού η κλήρωση έχει ολοκληρωθεί,
ας δούμε ποιοι είναι οι νικητές του διαγωνισμού:

Οι νικητές του διαγωνισμού μας θα παραλάβουν τα εισιτήριά τους στην είσοδο του θεάτρου με την ταυτότητά τους. Βέβαια, καλό είναι να φτάσετε στο χώρο του Μικρού Πολυτεχνείου τουλάχιστον 20 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης, δηλαδή 10.40 για την παράσταση Τι ωραίος που είναι ο κόσμος! και 12.10 για Το Παντζαράκι.

Μικρό Πολυτεχνείο
Πλ. Ασωμάτων 7, Θησείο (έναντι σταθμού ΗΣΑΠ Θησείο)
τηλ. 2103252998, 2103243306

Α. Για τη θεατρική παράσταση 'Τι ωραίος που είναι ο κόσμος!'
1. Κατερίνα Παρασκευοπούλου
2. Αικατερίνη Λουκάκη
3. Μαρία Μπολοβή
4. Σπυριδούλα Πιθαμίτση
5. Παναγιώτα Σεντούκαλη

Β. Για τη θεατρική παράσταση 'Το Παντζαράκι'
1. Γιάννης Βλάχος
2. Κατερίνα Βασιλοπούλου
3. Ευθαλία Δίπλα
4. Βάσω Μπαρπάκη
5. Ιφιγένεια Αμβροσιάτου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.