Αρχική Νέα Μπράβο σε όλους τους Έλληνες που ήταν εκεί!

Μπράβο σε όλους τους Έλληνες που ήταν εκεί!

Ήταν μια βραδιά επική! Τόσος κόσμος τόσο μεγάλη ανταπόκριση! Φοιτητές, 40άρηδες, ηλικιωμένοι, μέχρι και γονείς με νεογέννητα στο μάρσιπο! Σας ομολογώ ότι συγκινηθήκαμε βαθύτατα από την κοσμοσυρροή!

Αξίζει ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ στους ανθρώπους που συνέλαβαν την ιδέα, σε αυτούς που την υλοποίησαν και πιο πολύ σε όλο τον κόσμο που ήρθε!

Χθες βράδυ, στη ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ, στο Book Night του Public, χτύπησε η καρδιά των Ελλήνων: αυτών που αγαπούν τον Ελληνισμό, την ποιότητα, το βιβλίο!

Το ότι εκστασιαστήκαμε όλοι από τα τραγούδια των Ελένη Τσαλιγοπούλου, Νατάσας Μποφίλιου και Χρήστου Θηβαίου… είναι δεδομένο.

Το ότι η ουρά έφτανε στην Πανεπιστημίου, ήταν εντυπωσιακό!

Το ότι γνωρίσαμε γονείς που ήρθαν από τον Πειραιά με τα μικρά τους παιδιά, ήταν υπέροχο! «Ξέρεις τι είναι να ξεφεύγεις από την καθημερινότητα;» μας είπε μητέρα που συνόδευε τα 2 παιδιά της. Παρόλο που ήταν καθημερινή, παρόλο που αυτά τα παιδιά σήμερα είχαν να ξυπνήσουν νωρίς για το σχολείο, «είναι καλό να ευαισθητοποιούνται από τώρα τα παιδιά, λίγο-λίγο κάτι θα τους μείνει στο τέλος!» πρόσθεσε.

Πόσα βιβλία ακριβώς συγκεντρώθηκαν χθες, με σκοπό να δωριστούν σε ιδρύματα, ακόμα δεν ξέρουμε. Η καταμέτρηση συνεχίζεται.

Το σίγουρο είναι ότι χθες μετρήσαμε πολλές δυνατές καρδιές, καρδιές Ελλήνων που όταν χρειάζεται να σταθούν στον συνάνθρωπο, χτυπούν απίστευτα δυνατά!

Μπράβο στο Public, μπράβο και σε εσάς που ήσασταν – ή θα θέλατε να είστε εκεί!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.