Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Μυρίζει καλοκαίρι το νέο άρωμα της DKNY

Μυρίζει καλοκαίρι το νέο άρωμα της DKNY


Ένα νέο άρωμα για το καλοκαίρι δημιούργησε η DKNY. Το Women Summer, ξεκινά με ένα παιχνιδιάρικο πάντρεμα της φρεσκάδας του Μανταρινιού και του Ροδιού, τονισμένης με νότες αισθησιακής Πράσινης Παπάγια, μια σέξι, γεμάτη ενέργεια εισαγωγή που αποτυπώνει τον αυθορμητισμό του καλοκαιριού στη Νέα Υόρκη.

Η καρδιά του αρώματος συνεχίζει την αποπλάνηση των αισθήσεων με ένα γεμάτο στιλ μπουκέτο Πορτοκαλανθών και Μανόλιας δεμένα με Φύλλα Φλαμουριάς. Οι νότες εναλλάσσονται σαν ένα αεράκι καθαρής αισιοδοξίας και ενθουσιασμού. Στη βάση οι νότες από Μόσχο και Λευκό Κεχριμπάρι αναδύονται αβίαστα σαν τις χρυσές αχτίδες του ήλιου και σας συνοδεύουν σε όλες τις αξέχαστες καλοκαιρινές αναμνήσεις.

«Για να δημιουργήσω τα Καλοκαιρινά αρώματα DKNY, εμπνεύστηκα από τους τόπους, τους ήχους και την ενέργεια της Νέας Υόρκης το καλοκαίρι και συνδύασα νότες με μια σύγχρονη, αστική χροιά με αυτές που είναι βασικές στα αρώματα DKNY. Δημιουργήσαμε καλοκαιρινά αρώματα που είναι πολυδιάστατα ενώ παραμένουν πιστά στο όνομα DKNY», λέει η Trudi Loren, Αντιπρόεδρος, της Corporate Fragrance Development Worldwide, Aramis and Designer Fragrances.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.