Αρχική Fun Time Μυστική συνταγή για τέλειες σαπουνόφουσκες

Μυστική συνταγή για τέλειες σαπουνόφουσκες

Οι σαπουνόφουσκες είναι ένα από τα αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών, ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι. Εάν σας τελεiωσε το υγρό στο μπουκαλάκι και οι λιλιπούτειοι φίλοι μας, σας ζητούν επίμονα νέα συσκευασία το infokids.gr σας προτείνει να φτιάξετε το δικό σας υγρό για σαπουνόφουσκες.  Με απλά και εύκολα υλικά που όλοι έχουμε στο σπίτι μπορούμε  να περάσουμε στιγμές ατέλειωτης διασκέδασης με τις φούσκες που ταξιδεύουν στον ουρανό.

Υγρό για μεγάλες σαπουνόφουσκες

Υλικά:

1/4 της κούπας υγρό σαπούνι για τα πιάτα
1/2 κούπα νερό
3 κουταλιές της σούπας γλυκερίνη (προμηθευτείτε την από τον φαρμακείο)

Υγρό για απλές σαπουνόφουσκες

Υλικά:

6 κούπες νερό
2 κούπες υγρό σαπούνι για τα πιάτα
3/4 της κούπας σιρόπι γλυκόζης (θα την προμηθευτείτε στο σούπερ μάρκετ)

Έχοντας συγκεντρώσει τα απαραίτητα υλικά, ανάλογα με τις σαπουνόφουσκες της επιλογής σας, προχωράτε στη διαδικασία της ετοιμασίας. Ανακατέψτε τα υγρά της συνταγής που έχετε επιλέξει τουλάχιστον μία μέρα πρίν τα χρησιμοποιήσετε. Τοποθετήστε το υγρό σε ένα μεγάλο μπολ ή σε κάποιο μπουκαλάκι, βάλτε μέσα τα σχήματα και κουνήστε τα στον αέρα έτσι ώστε να γίνουν οι σαπουνόφουσκες. Το υγρό που σας περίσσεψε, φυλάξτε το σε ένα μπουκαλάκι με πώμα για μελλοντική χρήση.

Εάν για κάποιο λόγο χάσατε ή δεν έχετε τα σύνεργα που κάνουν τις σαπουνόφουσκες να παίρνουν σχήμα μην αγχώνεστε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλαστικά καλαμάκια, συρμάτινες κρεμάστρες που θα τις ενώσετε σε σχήμα κύκλου, καθαριστικά πίπας.

Καλή σας διασκέδαση!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.