Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά Νέα ανοιξιάτικη συλλογή miu miu

Νέα ανοιξιάτικη συλλογή miu miu

Τη νέα συλλογή με τσάντες για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2012 παρουσίασε πρόσφατα ο ιταλικός οίκος μόδας miu miu. Πρόκειται για μια συλλεκτική συλλογή από 46 χειροποίητες τσάντες αφιερωμένες στις μητροπόλεις της μόδας: Νέα Υόρκη, Μιλάνο, Λονδίνο και Παρίσι.

Είναι φτιαγμένες από 17 διαφορετικούς συνδυασμούς υλικών, όπως δέρμα κροκόδειλου, στρουθοκάμηλου και πύθωνα, που έχουν συνδυαστεί με lurex ζακάρ, μπαλώματα μπροκάρ, λινό και glitter.

Κάθε τσάντα θα είναι πιστοποιημένη με μια ειδική ταυτότητα και ένα βιβλιαράκι που θα δείχνει και τις 46 πιθανές παραλλαγές.

Οι τσάντες θα είναι διαθέσιμες στα καταστήματα των τεσσάρων πόλεων την πρώτη μέρα της εβδομάδας μόδας που θα γίνει στην καθεμιά πόλη (Νέα Υόρκη, Μιλάνο, Λονδίνο και Παρίσι).

Δείτε την πλήρη συλλογή στο slider φωτογραφιών που ακολουθεί


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.