Αρχική InfoTeens Νέα Νέα κυκλοφορία από τη Sony

Νέα κυκλοφορία από τη Sony

Παραμονές Χριστουγέννων και οι εορταστικές ετοιμασίες κορυφώνονται. Ξεκλέψτε λίγο χρόνο ανάμεσα στα ψώνια, τις βόλτες και απολαύστε μια νέα κυκλοφορία της Sony Pictures Home Entertainment Hellas.
Για εσάς, η περιπέτεια έχει το όνομα ‘THE SUPER HERO SQUAD SHOW – VOL 2: Ο ΧΑΛΚ ΔΙΑΛΥΕΙ’. Η μάχη ανάμεσα στον Άιρον Μαν και τον Δρα Ντουμ συνεχίζεται ακάθεκτη, με τη συμμετοχή της ομάδων διαφόρων υπερηρώων.

THE SUPER HERO SQUAD SHOW – VOL 2: Ο ΧΑΛΚ ΔΙΑΛΥΕΙ
Το ισχυρότερο αντικείμενο στο σύμπαν, το Ξίφος της Αιωνιότητας, έγινε κομμάτια σε μια μάχη ανάμεσα στον Άιρον Μαν και τον Δρα Ντουμ. Αλλά ο Ντουμ δεν το βάζει κάτω. Δεν αφήνει ούτε πέτρα όρθια ούτε κτίριο, ώσπου να επανακτήσει κάθε επιμέρους θραύσμα.
Ο Άιρον Μαν συγκεντρώνει μια ομάδα εξαίρετων υπερηρώων – Γούλβερον, Χαλκ, Θορ, Ασημένιος Σέρφερ, Φάλκον – για να αντιμετωπίσουν τον πολυμήχανο Δρα Ντουμ. Όμως, όλοι αυτοί οι υπερήρωες δεν μπαίνουν σε καλούπια κι αυτό δεν πέρασε απ’το μυαλό… ναι, χμμμ, από τον σιδερένιο εγκέφαλο του Άιρον Μαν. Με τη βοήθεια των φίλων του – του Κάπτεν Αμέρικα, της Μις Μάρβελ και πολλών άλλων - θα καταφέρει άραγε ο Άιρον Μαν να τους οδηγήσει στη νίκη;
Μεταγλωττισμένο
Ημ/νία κυκλοφορίας: 13/12/2010


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.