Αρχική Προτάσεις Αγοράς Νέα συλλογή Zara Home Kids

Νέα συλλογή Zara Home Kids

Καλοκαίρι, και εκτός από τις διακοπές, αυτό που πάντα κοιτάμε εμείς οι μαμάδες είναι και η ανανέωση του σπιτιού. Πρώτα απ' όλα και χάρη στις θερινές εκπτώσεις, φροντίζουμε να τακτοποιήσουμε ενδεχόμενες ελλείψεις. Έπειτα, εστιάζουμε σε κάποια καινούργια είδη, που θα δώσουν αέρα ανανέωσης στο σπίτι μας. Πόσω μάλλον, στα παιδικά δωμάτια. Η παιδική συλλογή στα καταστήματα Zara Home ανανεώνεται και ομορφαίνει ακόμα περισσότερo, με μια σειρά λευκά είδη, που θα λατρέψουμε όλοι μέσα στο σπίτι.

Στη νέα συλλογή θα βρείτε υπέροχα βαμβακερά σεντόνια, σαλιάρες και πετσέτες, μπουρνουζάκια και ρουχαλάκια, παντοφλάκια αλλά και διακοσμητικά δωματίου, όπως κορνίζες και καλαθάκια!

Ακόμα είδη για το φαγητό, τον ύπνο, και το παιχνίδι για τις ώρες μέσα στο σπίτι, αλλά και εκτός.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.