Αρχική InfoSchool Γυμνάσιο Νέα σχολεία για τους «18ΑΝΩ»

Νέα σχολεία για τους «18ΑΝΩ»

Σχολεία θα δημιουργηθούν στους χώρους της Μονάδας Απεξάρτησης του «18ΑΝΩ» για τους απεξαρτημένους χρήστες τοξικών ουσιών που επιθυμούν να τελειώσουν το Γυμνάσιο και το Λύκειο.

Με κοινή απόφαση του υπουργού Υγείας κ. Ανδρέα Λοβέρδου και της Αναπλ. υπουργού Παιδείας κ. Φώφης Γεννηματά, δημιουργούνται Σχολικά τμήματα Β/θμιας Εκπ/σης, για άτομα που βρίσκονται στο στάδιο της κοινωνικής επανένταξης της Μονάδας Απεξάρτησης του «18ΑΝΩ» και επιθυμούν να τελειώσουν το Γυμνάσιο και το Λύκειο.

Η απόφαση προβλέπει τα εξής:

Α. Η λειτουργία τμημάτων Β/θμιας Εκπ/σης (Γυμνασίων,λυκείων,ΕΠΑΛ,ΕΠΑΣ), σε χώρους της Μονάδας Απεξάρτησης του 18 «ΑΝΩ»,στο πλαίσιο της κατ΄ οίκον διδασκαλίας.

Β. Η οργάνωση και η λειτουργία των τμημάτων, καθώς και ο τρόπος πρόσληψης και απασχόλησης των εκπαιδευτικών, ανήκει στην αρμοδιότητα του Υπουργού Παιδείας Δ.Β.Μ.Θ, στη Διεύθυνση Συμβουλευτικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων(ΣΕΠΕΔ),στο πλαίσιο της Αγωγής Υγείας.

Γ. Η ΣΕΠΕΔ θα συνεργάζεται με τους υπευθύνους της Μονάδας Απεξάρτησης και Κοινωνικής Επανένταξης «18ΑΝΩ» καθώς και με τις αρμόδιες Οικονομικές και Διοικητικές υπηρεσίες του Υπ. Παιδείας Δ.Β.Μ.Θ, για την αποτελεσματική και ποιοτική λειτουργία των σχολικών τμημάτων.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.