Αρχική InfoTeens Style Νέα υπηρεσία Skype: Τηλεφωνήστε άφοβα!

Νέα υπηρεσία Skype: Τηλεφωνήστε άφοβα!

To Skype, εγκαινίασε τη νέα υπηρεσία “Skype to go” που επιτρέπει στο χρήστη την πραγματοποίηση φθηνών διεθνών κλήσεων από οποιοδήποτε τηλέφωνο (σταθερό ή κινητό).

Το “Skype to go” επιτρέπει στο χρήστη να μετατρέψει έναν οποιονδήποτε τηλεφωνικό αριθμό σε αριθμό “Skype to go” και στη συνέχεια να τον καλέσει από οποιαδήποτε συσκευή, χωρίς να είναι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο και να χρεώνεται μόνο με τις τιμές που έχει το Skype.

Η δημιουργία αριθμών “Skype to go” είναι πολύ απλή και δεν απαιτεί κάποια επιπλέον εφαρμογή για να λειτουργήσει.

Ο κάθε χρήστης μπορεί να φτιάξει δωρεάν μέχρι και 9 αριθμούς “Skype to go” ενώ για την πραγματοποίηση των κλήσεων είναι απαραίτητη η χρήση Skype Credit ή η ύπαρξη συνδρομής στην υπηρεσία.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.