Αρχική Προτάσεις Αγοράς Νέα Kidom Family Pass: οι οικογένειες παίζουν καλύτερα και σε οικονομικότερες τιμές!

Νέα Kidom Family Pass: οι οικογένειες παίζουν καλύτερα και σε οικονομικότερες τιμές!

Ποιοι είναι οι αγαπημένοι προορισμοί των γονιών με μικρά παιδιά; Σίγουρα υπάρχουν αρκετοί, αλλά μέσα σ'αυτούς θα βρούμε να έχει περίοπτη θέση ο παραμυθένιος κόσμος του Kidom, στο Allou! Fun Park.

Ο αγαπημένος οικογενειακός προορισμός παρουσιάζει τώρα το Kidom Family Pass, ένα pass ειδικά σχεδιασμένο για οικογένειες για να προσφέρει περισσότερο παιχνίδι στο Kidom σε ακόμα χαμηλότερη τιμή!

Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Το Kidom Family Pass απευθύνεται σε οικογένειες με 2, 3 ή 4 παιδιά και στοιχίζει αντίστοιχα €25, €35 και €45. Τα παιδιά αλλά και οι γονείς συνοδοί μπορούν να παίξουν απεριόριστα στα παιχνίδια του Kidom, όπως το πιο όμορφο και ονειρεμένο CAROUSEL της Αθήνας, τα ιπτάμενα ελεφαντάκια του BONGO, το πιο τρελό τραινάκι ΜΙΝΙ BIG APPLE, τον ψηλότερο πύργο το YOUPI TOWER, τα happy τρενάκια όπως το CONVOY και το TOTO EXPRESS, και τις ΦΟΥΣΚΕΣ μια ολόκληρη περιοχή με τεράστια φουσκωτά παιχνίδια και το μεγαλύτερο πειρατικό καράβι.

Παιδιά, πεινάσατε; Το Kidom Family Pass μπορεί να συνοδευτεί και με λαχταριστό γεύμα από cheeseburger ή κοτομπουκιές με πατάτες και αναψυκτικό μόνο με € 4 επιπλέον ανά παιδί.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.